Tel: 0522-632400   E-mail: info@nissesvaxter.se

Visa meny

Snittblommor

 

Mors dag 28/5

Snittblommor för alla tillfällen

Vi på Nisses Växter hjälper dig oavsett om det är i glädje eller i sorg som du besöker oss. Vi ser till att plocka fram precis de snittblommor som du behöver. Våra skickliga florister ser till att du tas väl om hand och att dina önskemål kring blomsterarrangemang lyser igenom i det färdiga resultatet. Våra florister hjälper dig också gärna med tips och råd beträffande val av snittblommor till arrangemanget, en trygghet för dig att veta att blommorna alltid blir så vackra som du vill ha dem. 

För att beställa arrangemang eller ställa frågor till våra florister så använd mailadressen:

formedling@nissesvaxter.se

Samarbete för bättre service

Vi på Nisses Växter vill ge våra kunder större möjligheter till att utnyttja våra tjänster. Därför har vi sedan en tid tillbaka ett samarbete med EuroFlorist och Interflora. Det gör att du som kund kan beställa dina snittblommor, buketter och arrangemang genom dem. Vi har ett av Sveriges största utbud av blommor och växter i alla dess former, så det är med andra ord troligt att du kommer att hitta det du letar efter också genom EuroFlorist och Interflora.

Är du istället ute efter att göra större beställningar på snittblommor, buketter och blomsterarrangemang för exempelvis bröllop eller begravningar så rekommenderar vi att du hör av dig till oss direkt för bäst och snabbast hjälp.