Damm

Damm till trädgården

Damm

Vi har troligtvis västsveriges största sortiment av dammprodukter. Oavsett om du drömmer om ett djupt fat med ett porlande vattenspel eller en trädgårdsdamm med glänsande koikarpar kan vi erbjuda allt som behövs, och vår kunniga och erfarna personal hjälper gärna till och guidar dig rätt.

Vi är återförsäljare för Pondteam.

Fisk till damm

Under perioden från mitten av maj till juli eller augusti erbjuder vi ett varierat utbud av dammfisk. Vårt sortiment inkluderar vanligtvis olika storlekar av Koikarpar samt guldid och guldfisk. Innan du väljer att köpa dammfisk är det viktigt att du har förberett dammen på rätt sätt för att säkerställa deras trivsel. Kontakta gärna vår kunniga personal för rådgivning och vägledning så att du kan skapa en optimal miljö för dina nya vattenlevande vänner.

Dammväxter

Under månadsskiftet april/maj till augusti/september erbjuder vi ett brett utbud av dammväxter för att komplettera din damm. Bland vårt sortiment hittar du bland annat vackra näckrosor och andra växter som gediget trivs på olika dammdjup. Vår personal kan ge dig tips och råd för att välja de bästa växterna för din damm och hjälpa dig skapa en naturlig och frodig miljö där dina växter kan blomstra och trivas.