Till trädgården

Allt för din trädgård

Med rätt redskap, jord och gödsel blir det lätt att lyckas med trädgården eller krukorna. Vi har trädgårdstillbehör av hög kvalitét och hjälper dig att hitta rätt, oavsett om du söker en elegant kruka att förgylla din uteplats med eller om du behöver stödså din gräsmatta.

Damm

Vi har troligtvis västsveriges största sortiment av dammprodukter. Oavsett om du drömmer om ett djupt fat med ett porlande vattenspel eller en trädgårdsdamm med glänsande koikarpar kan vi erbjuda allt som behövs, och vår kunniga och erfarna personal hjälper gärna till och guidar dig rätt.

Vi är återförsäljare för Pondteam.

Dammfisk

Dammfisk finns att köpa från mitten av maj-juli/augusti. Vi brukar ha Koikarpar i olika storlekar, samt guldid och guldfisk till salu. Innan du köper dammfisk är det viktigt att säkerställa att du har förberett det som krävs för att de ska trivas, kontakta gärna oss om du önskar rådgivning.

Dammväxter

Dammväxter finns att köpa från månadsskiftet april/maj till augusti/september. Hos oss hittar du bland annat ett brett sortiment av näckrosor, och växter som trivs på olika dammdjup.

Jord & Gödsel

A och O för att lyckas med täppan är att ge växterna rätt förutsättningar och vi har jord och gödsel som får alla dina växter att trivas.

Vår huvudleverantör av jord är Fagerhults Torv, men i vårt sortiment finns också Emmaljungas tomatjord. Vi har gödning från bland annat Fagerhults Torv, Emmaljunga, Nelson Garden, Algomin och Miljöcenter.

Sten

Stenlagdaytor, murar och dekorsten bidrar med funktion, struktur och form i din trädgård.

Vi är återförsäljare av Benders stenprodukter och Magrabs dekorsten.

Krukor och dekoration

Förgyll din utemiljö med snygga krukor till trappan, en obelisk där din klematis kan klänga eller marschallhållare som sprider ljus i rabatterna. Rätt krukor och dekorationer kan lyfta hela din utemiljö.

Varumärken

Vi erbjuder krukor och trädgårdskonst från bland andra Grama design, Unikdesign och ELD Garden.

Vi säljer spaljeér från bland andra Nelson Garden och Nyby.

Obelisker och rosenbågar kommer till största delen från Trädgårdsgrossisten.

Tillbehör

Med rätt redskap, jord och gödsel blir det lätt att lyckas med trädgården eller krukorna. Vi har trädgårdstillbehör av hög kvalitét och hjälper dig att hitta rätt, oavsett om du söker en elegant kruka att förgylla din uteplats med eller om du behöver stödså din gräsmatta.

Hos oss hittar du kvalitetredskap, bevattning, uppbindning och duk, allt för sådden, insektsbekämpning och trädgårdsbelysning.

Belysning

Har du ett ståtligt träd eller något annat i din trädgård som du vill ge lite extra stjärnglans? Då föreslår vi att du ska satsa på belysning. Med rätt belysning blir trädgården ett spännande rum även i skymning och när mörkret lagt sig. Vi kan hjälpa dig hitta rätt belysning i din trädgård eller till din trädgårdsdamm.

Vi är återförsäljare för in-lite och LightsOn.