I vår plantskola

Trädgårdsväxter

Hos oss hittar du ett av Sveriges största utbud av trädgårdsväxter, kom in och hitta dina favoriter hos oss! Vi har något för alla utemiljöer- trädgården, den lilla täppan och balkongen. Med träd, buskar och perenner skapar du en riktig oas-hemma hos dig!

Utvalt sortiment

Vi har ett noga utvalt sortiment med ca 800 olika vedartade växter och över 600 olika perenner- bara i vårat grundsortiment. Är det något du saknar, går det dessutom ofta bra att beställa hem inför vår och höst.

Planteringsråd

För att växterna ska blomma, växa och vara friska är det viktigt att de dem rätt förutsättningar, ta del av våra planteringsråd.

Vi hjälper dig på plats i butik

Vår kunniga och engagerade personal delar mer än gärna med sig av sin kunskap inom såväl skötsel och växtval, och kan hjälpa dig med enklare rabattförslag.

Växter från egen odling

En stor del av våra buskar och nästan samtliga rosor, har vi odlat upp själva från barrotsplantor som vi under vinterhalvåret krukar in och under sommarhalvåret driver upp själva på vår egna odling. På så vis kan vi i många fall erbjuda ett bättre pris än om vi köpt färdiga växter från leverantör, och belastningen på miljön blir mindre i och med att de barrotsplantor vi köper in kräver en bråkdel av utrymmet vid transport.